Social Chair Varier

De Varier Social chair is een frisse en zeer dynamische toevoeging aan de eettafel. De stoel laat u bewegen op uw eigen intuïtie in elke omgeving en situatie. 
De ontwerper van de social chair genaamd Snøhetta heeft Scandinavische eenvoud en designesthetiek gecombineerd met innovatieve mobiliteitsfuncties die nooit eerder zijn vertoond in een eetkamerstoel. De kuipstoel in multifunctionele stoel en is te verkrijgen in 2 varianten, de Social Tilt en de Social Turn, die met hun eigen kenmerken uniek zijn.
Beide varianten is in zijn onwerp gemaakt om maximaal te ondersteunen tijdens de verschillende behoeftes aan de eetkamertafel, zoals eten, gezelligheid, werk en etc.
Het materiaal waar de eetkamerstoel van gemaakt is is post-consumer gerecycled polypropyleen welke is versterkt met gasvezel. Het polypropyleen word aangemengd in een spuitgietmachine die onder grote druk een gasblaastechnologie toepast, waardoor de kern van de stoel hol is. Dit zorgt ervoor dat er minder materiaal benodigd is voor deze stoel. De structuur van de stoel is fluweelachtig wat glijden voorkomt. Het slijtvaste oppervlak is met eenvoud schoon te houden met een vochtige doek.
De Social Chair is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, ook zijn er kussens in verschillende stofferingen te verkrijgen voor extra comfort.
 
 
Materiaal
Post-consumer gerecycled propyleen aangemengd met glasvezel.
Een holle kern door middel van een gasblaastechnologie.
 
Bekleding
De stoel kan bekleed worden met een hoes of een losse kussen. 
Deze zijn in meerdere stoffen te bekleden
 
Afmetingen
Tilt: 54,5 x 55,7 x 80,3 cm; 6,25 kg
Turn: ‎52,8 x 55,7 x 80 cm; 6,25 kg
 
Toon 1 - 7 van 7
More filters