Wallume

Wallume

Ontwerper: Stig Nør 2013

Wallume is een boekenkast die gedurende zijn hele leven kan veranderen in vorm, kleur en functie. De productie van de boekenkast is in 2013 van start gegaan. Na de lancering is het product voortdurend in ontwikkeling geweest. De boekenkast is niet alleen handig in je privéwoning. Wallume past ook perfect in hotels, cafés, restaurants, winkels en werkplekken. De vele functies en uitdrukkingen zorgen ervoor dat de boekenkast alles kan opleveren, van een hoofdeinde met bedplanken tot een wijnrek of bar waar flessen en glazen moeten worden opgehangen. Alleen de verbeelding stelt grenzen aan waar en hoe de boekenkast gebruikt kan worden. Met Wallume krijg je een unieke kans om je eigen stempel op het decor te drukken. Je bent de ontwerper in je eigen leven – en wallume heeft daar veel respect voor.

Een flexibele wandversiering, dat is Wallume. Op de lamellen die precies op de lengtes worden gesneden die jij nodig hebt kunnen de planken, kastjes en wijnrekken in allerlei verschillende maten makkelijk gevestigd worden in 1 handgreep. Dit komt door een speciaal gepatenteerde methode waarbij bijvoorbeeld de plank omhoog gekanteld en eruit gehaald kan worden – volledig zonder schroeven. Op deze manier kan het elke keer van functie en uiterlijk veranderen. Waarin je ook in uiterlijk kan veranderen zijn de leuke boxen die in de kastjes passen, deze hebben op elke kant een andere kleur. 

De Wallume word veel gebruikt in keukens, werkplekken, slaapkamers en in woonkamers. Dit kan als een klein object zijn maar ook van muur tot muur. 

Wallume wordt geproduceerd in Denemarken en verenigt design, constructie en duurzaamheid.

Materiaal: Compact laminaat, aluminium bogen, CDF met houtfineer

Toon 1 - 2 van 2
More filters