Creeer de perfecte thuiswerkplek

DE PERFECTE THUISWERKPLEK

Thuiswerken is iets waar we dit jaar bijna niet meer onderuit komen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want.. een tijdje op de stoel aan de eettafel gaat nog wel maar we zijn onderhand al een poos verder en een geschikte thuiswerkplek creëren begint steeds belangrijker te worden. Wij helpen u graag een beetje op weg met een aantal tips. Zo creëert u een werkplek bij u thuis die nog beter is dan op uw kantoor. 

 

Ogen

 

 

DE BUREAUSTOEL

Een goede bureaustoel is erg belangrijk. Deze stoel moet voldoen aan een aantal eisen en ervoor zorgen dat u een juiste zithouding aan neemt. Ook zijn wij een grote voorstander van bureaustoelen die u laten bewegen tijdens het zitten. Voor meer informatie en advies over bewegend en gebalanceerd zitten, klik hier. 

 

Ogen

 BUREAU

Ook het bureau speelt een grote rol, zorg er in ieder geval voor dat deze in zit positie de juiste hoogte heeft ten opzichte van uw armen. Daarnaast geven wij een grote voorkeur aan bureaus die in hoogte te verstellen zijn, dan kunt u afwisselen van zit naar sta positie. Dit is beter voor uw lichaam en uw concentratie. 

 

ADVIES OP MAAT

U bent altijd van harte welkom in onze winkel voor meer advies. U kunt van te voren een afspraak met ons maken, zodat u zeker weet dat u goed geholpen wordt. Dit kan, tijdens de corona crisis, ook buiten de openingstijden. Stuur ons een mail met uw wensen en eventueel uw telefoon nummer, en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te