u bent van harte welkom om onze mooie producten te ervaren en van uniek zitcomfort te genieten
Winkelwagen

Artikelen

Geen producten gevonden...

Variable Varier

DE VARIABLE BALANS

VARIABLE VARIER 
DE STOEL DIE U LAAT BEWEGEN
ONTWERPER: PETER OBSVIK

De Variable balans® is het perfecte instrument voor werken aan een bureau, voor kinderen en voor volwassenen. Kniekussens stimuleren een open en dynamische zithouding waardoor uw rug zijn natuurlijke kromming behoudt en de ademhaling wordt verbeterd. De stoel geeft uw lichaam de vrijheid om zijn eigen balans te vinden, waardoor uw rug- en buikspieren actief blijven. Deze actieve zithouding voorkomt niet alleen gespannen rug- en nekspieren, maar verbetert ook de bloedsomloop en het zuurstofpeil, en waardoor uw concentratie en creativiteit tijdens het werk.

Al 40 jaar zorgt de iconische bureaustoel met zijn unieke ontwerp voor optimaal comfort tijdens het zitten. De Variable past mooi in alle interieurs, zeker onder begeleiding van een bureau.

Voordelen van de Variable:
-Het zitgedeelte kantelt het bekken zachtjes naar voren, waardoor de wervelkolom recht komt te staan. 
- De geactiveerde buik- en rugspieren helpen om de wervelkolom rechtop te houden, waardoor de rompspieren worden versterkt en spanning in de rug en schouders wordt tegengegaan.
- De hoek tussen het boven- en onderlichaam wordt groter, wat de bloedcirculatie aanzienlijk verbetert. Wanneer het lichaam van een actieve naar een ontspannen houding gaat, reageert het flexibele onderstel met een zacht schommelende beweging.

Afmetingen:
B x D x H: 52cm x 72cm x 51cm
Zithoogte: 50cm

Optionele accesorires beschikbaar voor de variable.
- Rugsteun met of zonder kussen 
- Viltstroken (voor op harde vloeren)
- Verhogingsblokken, vermindert de afstand tussen kniekussen en zitting met 2,5 cm, ideaal voor personen kleiner dan 150 cm en kinderen.

Toon 1 - 14 van 14
More filters