Over ons

Het Snip Wonen+ Concept

Snip Wonen + is in november 1967 opgericht en was gevestigd in de binnenstad van Groningen. Eind jaren '90 is het bedrijf verhuisd naar de Energieweg op Meubelboulevard Hoendiep. Op1 mei 2002 is het bedrijf overgenomen door Jacob de Jong en Hans Aalders. Vanaf december 2013 zijn Hans Aalders en Hester Kooi de winkel samen gaan runnen. Hans is fysiotherapeut en Manueel therapeut in Winsum en Wehe-den Hoorn, en voor 2002 al erg enthousiast over alles wat met ergonomie te maken heeft. Hester heeft oog voor de uitstraling van de showroom en heeft veel ervaring in het maken van woonaccessoires. Zo maakt ze ook de unieke kussens van het merk Heshions, welke alleen bij ons in de winkel te bewonderen en te verkrijgen zijn. Beide zijn erg enthousiast en willen het hele concept van Snip Wonen+, zoals het in de loop van de jaren geworden is, voortzetten en verder groeien.

Om te kunnen groeien is Snip wonen+ op 1 mei 2019 verhuisd naar de andere kant van Meubelboulevard Hoendiep, te weten op Hoendiep 97D3. Daar vormen ze nu samen met Smant Vloeren een uniek duo. Beide winkels zijn op zichzelf staande bedrijven gebleven, maar door samen de producten in 1 pand te showen, kunnen we elkaar heel goed aanvullen. Dit blijkt nu al een gouden stap te zijn!
 
Door de jaren heen hebben wij langdurige relaties met leveranciers opgebouwd en dit levert ons enorme vakkennis op.     
De leveranciers leveren hoogwaardige producten, waar al onze klanten lang plezier van kunnen hebben! Zo werden door de jaren heen, leveranciers streng geselecteerd.

U kunt dus volledig vertrouwen op de kwaliteit van de producten, die aangeboden worden in de winkel en de webshop. Ze moeten voldoen aan, wat we nu noemen het "Snip Wonen+ Concept".
 
Wat er ook veranderd is in de loop der tijd, het "Snip Wonen+ Concept" is nog steeds hetzelfde: een optelsom van een heleboel factoren, zoals service, garantie, vertrouwen en uitstekende producten met prima after sales. Kernwoorden: modern, kleurrijk , design, ergonomie en gezondheid, kwaliteit en een tikje eigenwijs. Samenwerken met net díe leveranciers, die bij ons concept passen. Vriendelijk en attent proberen wij altijd de vraag die de klant heeft te beantwoorden, zonder ooit opdringerig te worden.
 
Alleen even rondkijken is natuurlijk altijd goed! Even nieuwe ideeën opdoen voor uw inrichting. En een kopje koffie of thee staat altijd voor u klaar. Natuurlijk bezorgen we gratis, of brengen we een stoel om hem thuis uit te proberen.Kijken of de stoel in uw interieur past en kijken of langdurig zitten in zo'n stoel bevalt. Ook kunnen wij kleur-, interieur- en zitadvies op maat geven. Het geheel, net dat wat Snip Wonen+ anders maakt dan andere winkels, dat is het Concept!