Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en verzendkosten. De geplaatste orders dienen vooruit betaald te worden indien anders overeengekomen.
Vooruitbetaling: U schrijft zelf het totale bedrag van de order over. 
Snipwonen+ te Groningen 
BANK: Rabobank
IDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uwbetaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Artikel 2 - Bezorgkosten
Snip Wonen+ brengt geen verzendkosten in rekening voor bestellingen boven de € 50,-. Bij bestellingen onder dit bedrag wordt € 6,- euro verzendbijdrage in rekening gebracht. Neemt u contact met ons op voor prijzen van levering naar het buitenland.

Artikel 3 – Bestelling en Levertijd
Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van een order in onze winkel. Ter bevestiging sturen we de klant een email met daarin alle order/adres gegevens zoals de klant dat heeft ingevuld. Snip Wonen+ is niet verantwoordelijk voor fouten en vergissingen bij invoer van een order. Wij streven ernaar om het product binnen 3 werkdagen te leveren. We hebben een redelijk grote voorraad, maar indien u een product in een bepaalde stof of kleur wilt hebben, duurt het soms 4 tot 6 weken voordat het product in die kleur en stof gemaakt is. Wij zullen u in dat geval altijd informeren. Uiterlijk zal het product binnen 90 dagen na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 week na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 30 dagen teruggestort worden.
Risico-overgang: Het risico van verlies of beschadiging van het product die voorwerp van de overeenkomst zijn, gaat op de klant over op het moment waarop deze aan de klant juridisch en/of feitelijk worden geleverd en daarmee in de macht van de klant of van een door de klant aan te wijzen derden wordt gebracht.

Artikel 4 – Retourneren
Klanten van Snip Wonen+  hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 30 werkdagen een artikel te ruilen/retourneren. De klant betaalt zelf de kosten van terugzending. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt zijn. Mocht u een artikel willen ruilen/retourneren dan dient u de volgende stappen te nemen:

  • U kunt contact opnemen met onze winkel dmv E-mail of Telefoon
  • U hoort hoe u het product kunt terug sturen

Snip Wonen+ zal de aankoopwaarde na ontvangst van de retourzending terugbetalen, inclusief de kosten van toezending. Snip Wonen+ behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Snip Wonen+ behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 5 dagen na ontvangst van onze instructies zijn geretourneerd.

Artikel 6 – Garantie
Indien de klant een beschadigd product ontvangt, wordt deze door Snip Wonen+  gratis omgeruild voor eenzelfde dan wel vergelijkbaar product (in overleg met de klant). Hiertoe dient de klant binnen 1 week na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice.

Artikel 7 – Overmacht
In geval van overmacht is verkoper niet gehouden tot vergoeding van de daardoor bij de koper ontstane schade, behoudens en voor zover verkoper als gevolg van de overmachtsituatie een voordeel heeft gehad dat hij bij correcte nakoming niet zou hebben gehad.

Artikel 8 – Eigendomsrechten
Deze website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van Snip Wonen+  worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden worden gebruikt.

Artikel 9 - Klachten/Geschillen
Op al onze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen Snip Wonen+  en de wederpartij mochten ontstaan. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per e-mail via: [email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »