Over ons

Het Snip Wonen+ Concept

Door de jaren heen hebben wij, van Snip Wonen+, langdurige relaties met onze leveranciers opgebouwd. Dit heeft ons veel vakkennis opgeleverd.

Onze leveranciers produceren hoogwaardige producten, waar al onze klanten lang plezier van kunnen hebben! Dit zijn dan ook gerenommeerde merken uit Nederland en Europa.

U kunt dus volledig vertrouwen op de kwaliteit van de producten, die aangeboden worden in de winkel en de webshop. Ze moeten voldoen aan, wat we nu noemen het "Snip Wonen+ Concept".

Wat er ook veranderd is in de loop der tijd, het "Snip Wonen+ Concept" is nog steeds hetzelfde: een optelsom van een heleboel factoren, zoals advies, service, garantie, vertrouwen en uitstekende producten met prima after sales. Kernwoorden: modern, strak, design, duurzaamheid, ergonomie en gezondheid. Samenwerken met net díe leveranciers, die bij ons concept passen. Vriendelijk en attent geven wij onze klant advies en begeleiding op weg naar een keuze.

Alleen even rondkijken is natuurlijk altijd goed. Even nieuwe ideeën opdoen voor uw inrichting. En een kopje koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Na aankoop bezorgen wij, als u dit wenst, de producten zelf bij u thuis. Ook kunt u van ons een meubel op zicht krijgen om het uit te proberen. Daardoor kunt u zien of het product in uw interieur past of u kunt het uitproberen op zitcomfort.

Het geheel, net dat wat Snip Wonen+ anders maakt dan andere winkels, dat is het Concept!

1 mei 2002 is het bedrijf overgenomen door Jacob de Jong en Hans Aalders. Vanaf december 2013 zijn Hans Aalders en Hester Kooi de winkel samen gaan runnen. Hans is fysiotherapeut en Manueel therapeut en altijd al erg enthousiast over alles wat met ergonomie te maken heeft.

Hester heeft de dagelijkse leiding in de winkel. Ook maakt zij op verzoek de unieke kussens van het merk Heshions, welke alleen bij ons in de winkel te bewonderen zijn.

Beide zijn erg enthousiast en willen het hele concept van Snip Wonen+, zoals het in de loop van de jaren geworden is, voortzetten en uitbouwen.