Hoe verwerk je Japandi stijl in je interieur?

Een van de trends van het jaar 2022 is het japandi stijl, en dat houdt in natuurlijk, duurzaam en rustgevend. Combinatie van het Japanse en Scandinavische stijl. Beide zijn minimalistisch, warm en praktisch. Ga je voor deze interieur stijl lees dan onze blog verder met 3 producten uit onze collectie die hierbij passen.

Artisan Neva lights

Ben je opzoek naar een nieuwe eetkamerstoel met Japandi stijl? Check dan even deze stoel bij ons in de winkel, uitgevoerd door het merk Artisan. Door deze stoel te kiezen heb je luchtiger ruimte en kan je bij het minimalisme aansluiten.
Is de kleur net niet wat je zoekt? Dan heb je mogelijkheden tot andere hout soorten zoals American Walnut, European walnut en Oak  
Artisan is bekend aan de uitvoering van hoge kwaliteit meubels gemaakt van massief hout.

Harvink splinter

Ook deze Harvink stoel brengt je in de sfeer van het Japandi stijl.
Warme kleur, hout Frame, stal en comfort! De perfecte fauteuil om de rust te creëren in je ruimte.
Harvink is een Nederlands geproduceerd merk en zorgt zoveel mogelijk voor duurzaamheid door de mogelijkheid dat hoezen en kussen vervangen kunnen worden
Deze is beschikbaar in meerdere kleuren en stoffen, kijk meer op onze website of bezoek onze winkel en krijg het volledig info over de stoffen.

Hollandse licht Timber

Verlichting speelt grote rol bij het sfeer geven aan de ruimte, Deze Timber lamp van het merk Hollandse licht is ook echt speciaal voor gemaakt! Een Eyecatcher voor de ruimte zowel in de slaapkamer of woonkamer bij het Japandi interieur, Combi van sfeer en leeslamp. Dus ook ideaal voor je werkruimte.