Luctra Flex

€595,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2-4 weken
Langere levertijd
 • Overzicht
 • LUCTRA FLEX is een mobiele lamp die de gebruiker in staat om op elk moment van de dag en overal het perfecte licht mee te nemen. Meer zelfstandigheid kan niet.
 • Details
 • Luctra Flex

  Ontwerper: Yellow Design, Proff Günter horntrich
  Het licht van de Luctra lampen kan op individuele behoeften worden aangepast. Dit licht kun je bedienen met een app, deze app vraagt je ook naar de dagelijkse werkgewoonten en past hier het licht aan op je persoonlijke wensen. De intensiteit en kleur van het licht worden dan automatisch geregeld via Bluetooth.
  Er zitten zelfs twee geïntegreerde USB-aansluitingen verwerkt in de lamp, hier kunt u uw smartphones en tablet-pc's op aansluiten om op te laden. 
  Dit maakt het zoeken naar alternatieve stroomaansluitingen overbodig. Deze aansluitingen zitten dan ook op een fijne hoogte voor uw werkplek/loungegedeelte.
   
  Iedereen heeft een portie daglicht nodig. De afwezigheid van dit natuurlijke licht kan de dagelijkse cyclus verstoren. Luctra kan helpen om dit tekort aan daglicht bij te vullen door uitgerust te zijn met twee warmwitte en twee koudwitte LED's, die vrijwel een perfecte imitatie kan geven van koud wit ochtendlicht en een warmwitte zonsondergang.
   
  De lamp kan op meerdere manieren worden gebruikt. Het kan tegen muren leunen, maar ook tegen meubels. Met het gebruik van het lichtstatief is de lamp flexibel en niet alleen tegen vaste objecten te gebruiken maar ook los in de ruimte. Het lichtstatief is makkelijk te monteren, en is naar voren en naar achteren te kantelen.
   
  Materiaal:
  aluminium, zink, staal (lampvoet), glas, acrylglas
   
  Bevestigingsopties:
   
  - Linear = rechthoekige kop
   
   
   
  Kleuren:
  Zwart/wit/aluminium/oranje
   
  Instellingen:
  Instelbaar tot 1000lux
  Instelbaar van 2.700 tot 6500 Kelvin
  Via de app en op touchscreen van de lamp in te stellen.
   
  Lichtbron: 
  LED, 2 koudwitte en 2 warmwitte LED's (CREE)
  10,5 watt