Aventura - Infinity one - Atri

€429,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-2 dagen
 • Overzicht
 • De Infinity One Collection. Maak je eigen tapijt in je eigen kleuren, maat en vorm. Een prachtig polyester semi-dof garen, 80 kleuren om mee te werken en verschillende structuren om uit te kiezen.
 • Details
 • Aventura Infinity one

  De Infinity One Collection is populair door zijn eenvoud. Ontwerp je eigen tapijt met jouw keuzes in kleuren maat en vorm.

  Het materiaal bestaat uit een prachtig polyester semi-dof garen. Er zijn wel 80 kleuren om uit te kiezen en verschillende structuren om uit te kiezen. Deze structuren variëren van een laagpolig glad tapijt tot een hoogpolig tapijt met een nonchalante uitstraling.

  Na de structuur uitgekozen te hebben ga je voor de kleur, het leuke is dat je je eigen kleurencombinatie kan samenstellen. Maximaal zijn 8 kleuren te kiezen voor de mengverhouding. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Je kunt ook gewoon voor 1 kleur kiezen.

  U kunt ook van te voren een pom laten maken, dit bestaat uit de kleurenmix die je hebt ontworpen in de winkel. Op deze manier kun je je kleurenmix beter inbeelden en heb je een beter idee van het exemplaar wat u uitkiest. 

  De serie Arola bestaat uit de volgende kenmerken:

  Prijs: 
  399 per m2
   
  Materiaal:
  - Handgeweven J-cut met latex en katoenen
  - achterkant 100% Polyester – medium twined garen
   
  U kunt tot maximaal 8 verschillende kleuren
  mengen.
   
  Poolhoogte
  20 mm
   
  Totaal gewicht
  6000 gr/m2