Kokon met voetenbank Leder

€5.699,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 4-8 weken
Langere levertijd
 • Overzicht
 • Gratis voetenbank
 • Details
 • KOKON VARIER

  EEN TIJDLOZE KLASSIEKER OM HEERLIJK IN TE ONTSPANNEN.
  ONTWERPER: THOMAS PEDERSEN

   

    Uitvoering model Leder:
    Bekleding:   Sorensen leder 
    Frame:       Aluminium kruisvoet/ zwarte kruisvoet

   

    Afmetingen:
    B x D x H: 73cm x 83cm x 110cm
    Zithoogte: 41cm

   

  De Kokon is een klassieke fauteuil, geïnspireerd door de retrostijl en ontworpen voor het lichaam. Er zijn maar weinig fauteuils die net zo comfortabel zitten. Bij het ontwerpen van de Kokon werd niet alleen gezocht naar een geweldige uitstraling maar ook naar superieur zitcomfort.

  Varier® leeft voor het "Active Sitting"-concept en past deze filosofie daarom zelfs toe in haar relaxfauteuils. Daarom kan de Kokon 360 graden draaien en is de fauteuil voorzien van een onzichtbaar kantelmechanisme. Hij kan volledig
  achterover gekanteld worden naar een ruststand maar ook kunt u de fauteuil precies op dat punt vastzetten wat voor u het meest comfortabel is. De armsteunen, kussens en hoofdsteun bieden het lichaam precies op die punten ondersteuning waar u dat nodig hebt.

  De vorm van de Kokon is het resultaat van zorgvuldige en nauwkeurige afwegingen met als doel het creëren van een fauteuil die datgene biedt wat u nodig hebt om comfortabel te kunnen zitten.

   

  Andere bekleding/ kleur
  De Kokon is beschikbaar in veel verschillende bekledingskleuren.
  Varier heeft speciaal voor u de beste kwaliteit stoffen geselecteerd die geschikt zijn voor deze stoel. Al deze stoffen zijn te bezichtigen in de winkel. Wilt u de stoel in een van deze stoffen online nieuw bestellen?
  Vraag dan hier uw offerte op met gewenste stofnaam en kleurnummer. Ook kunnen we u een voorbeeld sturen.