Vibia

Vibia 

Vibia bestaat om prachtige sferen te creëren, met behulp van lichtontwerp om zinvolle reacties te genereren die een positieve impact hebben op de menselijke ervaring. We stellen mensen centraal in alles wat we doen: hun gevoelens, hun verlangens en uiteindelijk hun welzijn. Elegant, sensueel en universeel, Vibia spreekt een taal van emotie die ons verbindt met de wereld.

Materiaalgebruik:

Onberispelijke materialiteit zorgt voor extreme duurzaamheid en een lange levensduur. We optimaliseren ons materiaalgebruik door een minimale dikte te bereiken, het gebruik van lijmen te vermijden en ervoor te zorgen dat elk stuk gemakkelijk kan worden gescheiden en gedemonteerd.

Design met waarden

Vibia staat voor tijdloos, essentieel design. De formele expressie van onze producten, die universele codes en waarden vertegenwoordigen, maakt ze geschikt binnen elke context of tijdsbestek, waardoor kwaliteit en blijvende waarde worden gegarandeerd.

Efficiënt verbruik

We minimaliseren het dagelijkse elektriciteitsverbruik dankzij onze laagspannings-LED's met superieure verlichtingsprestaties.
Ons brede scala aan besturingssystemen en verscheidenheid aan verlichtingsarmaturen garandeert een efficiënt energieverbruik voor elke configuratie.

 

 

 

Toon 1 - 2 van 2
More filters