Werk comfortabel vanuit huis

 

Thuis kan de beste werkplek zijn. Terwijl u daar ook het gevoel kunt krijgen alsof alles tegenzit. Hebt u niet de luxe van een eigen thuiskantoor - of dat nu een aparte kamer, een hoekje of gewoon een bureau is - dan kunt u volgens ons nog steeds comfortabel thuis werken, op uw eigen stoel

    

Bij thuiswerken gaat het vooral om de juiste balans. U moet ruimte zien te scheppen om u te kunnen focussen, zonder dat uw professionele verplichtingen u overal in huis achtervolgen. Hoe krijgen we het voor elkaar om comfortabel thuis te werken? Want dat is in feite toch juist de plek voor ontspanning?

 

Dankzij de digitale vooruitgang kunnen we vandaag de dag overal uit de voeten. Maar bij werk draait het om méér dan alleen u en uw computer. Werkt u in een professionele kantooromgeving, dan is het vrij makkelijk om bij de les te blijven. In een thuisomgeving is dat lastiger. Het gewenste resultaat is uiteindelijk hetzelfde: u moet uw werk kunnen doen.

Maar de werkwijze kan totaal anders zijn. Sterker, die ís gewoon ook anders. U werkt namelijk thuis. U kunt een half uur langer in bed blijven liggen, 's ochtends even gaan hardlopen of een luxe ontbijt op tafel zetten om de dag goed te beginnen. In de loop van de dag kunt u gaan stretchen, dansen, languit liggen of juist keurig rechtop zitten. U beantwoordt e-mails vanuit de keuken, en stapt even later in een zoom-meeting aan de eettafel.

Waarom zou u het strakke keurslijf van een traditioneel kantoor najagen, als u in uw eigen huis zoveel meer flexibiliteit vindt? Thuis hebt u misschien niet de ruimte voor een eigen kantoor, maar volgens ons kunt u een heel eind komen. Met uw eigen, speciale stoel. Een stoel waarvan u aan het einde van de werkdag geen afscheid hoeft te nemen, maar die voor het leven thuis ook heel bruikbaar is.

 

Via onderstaande links kunt u een kijkje nemen in onze collectie kniestoelen. Deze stoelen kunnen het begin zijn van een betere balans in uw leven: lees er alles over. De start van een levensstijl waarin beweging essentieel is, zelfs als u zit.

 

Het concept van kniestoelen en hoe ze werken

comfortabel zitten op een kniestoel

Welke kniestoel is voor u de juiste ?

Toon 1 - 12 van 12
More filters