Harvink

Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. Een Harvink meubel is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning en je moeiteloos laat verwonderen. Een doelstelling die sinds de oprichting in 1947 binnen Harvink wordt nagestreefd en ook in de toekomst bepalend zal zijn.

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. De Harvink-kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt!
Kijk mee, denk mee, beslis mee. Verwonder Harvink met je wensen, verwonder jezelf met de mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel. Een HARVINK meubel wordt met zorg gemaakt! We leggen je graag uit hoe. 

OP EN TOP NEDERLANDS
De Harvink-collectie wordt volledig zelf, in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers en toeleveranciers in Nederland geproduceerd. De materialen komen uit Nederland. Zo wordt het productieproces en de kwaliteit altijd goed bewaakt. En – ook heel belangrijk – beperken ze de CO2 uitstoot door transport.
 
ZICHTBAAR FRAME
Een Harvink herken je aan de zichtbare frameconstructie.  Door het frame aan de buitenkant te plaatsen, lijken de  massievere delen van het meubel te zweven. Het oogt  luchtig én je weet precies hoe het meubel in elkaar zit. Of je kiest voor hout of chroom, hoog of laag, rond of vierkant: met het frame aan de buitenkant weet je dat het goed zit.


ZIT GOED
Bij de banken en fauteuils van Harvink hoef je nooit te kiezen tussen ‘mooi’ en ‘comfortabel’. Comfort en schoonheid gaan hier perfect samen. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest. Er wordt als vulling alleen gebruik gemaakt van het beste ‘koudschuim’, dat de lichaamscontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning, voor jarenlang zitcomfort!

AFRITSBARE HOEZEN
De fauteuils en banken van Hervink zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Alle bekleding is slijtvast en afritsbaar. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes.

De huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter behielden na de overname in 2006 de goede naam van het bedrijf. Ook de ingezette, onderscheidende koers bleef behouden. Het zichtbare kenmerkende frame blijft in de ontwerpen de boventoon voeren. Dankzij hun grote passie voor het meubelvak heeft het duo nóg meer de nadruk gelegd op vakmanschap en kwaliteit.