Welke kniestoel is voor u de juiste ?

Ben je benieuwd naar de voordelen die een kniestoel te bieden heeft, maar twijfel je welke voor jou geschikt is? VariableVariable Plus, en Thatsit zijn allemaal geweldige werkstoelen ideaal voor het thuiskantoor. Alle drie zijn bedoeld voor gebruik voor standaard tafel hoogte en stellen u in staat om te variëren tussen de knielende positie en meer traditionele houdingen. We hebben de belangrijkste verschillen tussen de drie samengevat om u te helpen de knielstoel te identificeren die het beste bij uw behoeften past.

Variable 
De originele knielstoel

Dit iconische ontwerp bloeit al sinds de late jaren 70. De originele kniestoel is vrij van mechanische verstelonderdelen en biedt een no-fuss benadering voor een meer gebalanceerde manier van zitten. Het ontwerp is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, met eindeloze mogelijkheden als het gaat om zitposities. Als je nog nooit een kniestoel hebt geprobeerd, is dit de plek om te beginnen. Varier is de perfecte knielstoel op instapniveau met gegarandeerd superieur zitcomfort.

Ideaal voor multifunctionele ruimtes 

Lichtgewicht en veelzijdig, variabel kan gemakkelijk worden verplaatst naar waar u het nodig heeft. Tijdens werkuren zal het fungeren als uw meest trouwe kantoorgenoot. Wanneer uw werkdag ten einde is, kan de variabel ook mooi dienst doen als reservestoel voor gasten, of een plek om je schoenveters te strikken op weg naar buiten. Je kunt het zelfs aan de punt van je bureau hangen als je klaar bent voor de dag, waardoor het van de vloer en uit de weg blijft.

Onbeperkte beweging

Dankzij het minimalistische ontwerp weerhouden geen elementen u ervan om uw positie vaak te variëren terwijl u zit. Met variabele er is geen goed of fout. Speel ermee, ga opzij zitten of draai de stoel helemaal om als je wilt. Houd er rekening mee dat zonder traditionele rug- of armleuningen om op te leunen, je lichaam zal moeten werken om zijn evenwicht te bewaren. Voor sommigen is dit moeiteloos, terwijl anderen kunnen ervaren dat het enige tijd nodig heeft om eraan te wennen, omdat je spieren zich aanpassen aan een nieuwe manier van zitten. Gun jezelf de tijd om vertrouwd te raken met je knielstoel en bekijk deze blogpost voor tips over hoe je comfortabel kunt zijn in je nieuwe stoel.

Variable Plus 
Een kniestoel met rug
Als je nog niet klaar bent om rugleuningen op te geven, maar nog steeds hunkert naar de bewegingsvrijheid en variatie die een kniestoel te bieden heeft, variabel Plus is de stoel voor jou. De stoel heeft hetzelfde onderstel als Variable, met dezelfde voordelen, en is gekoppeld aan een vaste rugleuning. De rugleuning heeft een gestoffeerd kussen en stelt u in staat om te variëren tussen een breder scala aan zitposities. Leun in wanneer je je concentreert op een taak voor je en leun achterover en strek je uit voor kleine pauzes of inkomende telefoontjes.
Thatsit 
De verstelbare kniestoel

Thatsit is een grotere stoel en heeft een bredere zitting en rugleuning voor extra comfort en ondersteuning. Verder is de  Thatsit  instelbaar, zodat u de instelling kunt vinden die u het beste ondersteunt. Kies bij het aanpassen van de hoogte van de rug een instelling die comfortabel aanvoelt en waarmee u uw ellebogen in een natuurlijke hoek kunt laten rusten wanneer u achterover leunt. Til de hendel onder de stoel op om de afstand tussen de zitting en de rugleuning aan te passen. Kies voor de instelling die goed voelt - dit kan zelfs gedurende de dag veranderen. De scheenbeschermers kunnen dichter of verder van de zitting worden geplaatst. Een ideale instelling stelt u in staat om vrij te bewegen, zonder beperkingen in en uit de stoel te stappen, terwijl u nog steeds voldoende ondersteuning biedt in de knielende positie. De wingback is een perfecte plek om je ellebogen te laten rusten, achterover te leunen of je om te draaien en je romp ertegen te leunen voor variatie.

Vraag ons om advies

Een stoel is een grote investering. Niet alleen in termen van uitgegeven van geld, maar vooral de tijd die we er op doorbrengen. Zovelen van ons hebben werk dat vereist dat we lang gaan zitten. Je stoel staat het dichtst bij je. Laten we ervoor zorgen dat het een goede is.

Als u zich nog steeds onzeker voelt over welke knielstoel geschikt is voor u, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies.

ontdek hier onze kniestoelen