Form Fin

Formfin is opgericht in 1946 en is gevestigd in Hundeidvik wat aan dewestkust van Noorwegen ligt. Sinds de oprichting ligt de passie van Form Fin bij de productie van meubels die een statement maken in de wereld, dit doen ze door middel van een krachtig design en hoog comfort/kwaliteit.

De inspiratie haalt het merk vanuit de Scandinavische natuur en levensstijl. Deze elementen worden samengevoegd met de ontwerpen en vakmanschap, hierdoor kunnen ze prachtige, tijdloze meubels creëren. 

Er word samengewerkt met enkele bekende Noorse ontwerpers, en nieuwe generatie jonge en opkomende ontwerpers. Dit helpt om iconische ontwerpen te behouden en te verbeteren en elkaar te inspireren.

Bij Form Fin wordt er gestreefd naar het creëren van meubels waarin ieder zicht comfortabel en veilig voelt, ze doen er ook alles aan om de producten en diensten van de beste kwaliteit te verzorgen. Form Fin is toegewijd om een pionier in de industrie en een leider op het gebied van duurzaamheid te zijn. 

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en we streven er voortdurend naar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. De energie die we gebruiken is afkomstig van 100% hernieuwbare energie en waterkracht. We zijn er ook trots op lid te zijn van de Eco Lighthouse. Dit is een wereldwijd initiatief dat verantwoord ondernemen bevordert en bedrijven aanmoedigt om een proactieve benadering van duurzame en verantwoorde bedrijfspraktijken te hanteren. Al het leer en textiel is Oeko-tex gecertificeerd.

Bij Formfin hebben we het tot onze verantwoordelijkheid gemaakt om meubels te produceren die duurzaam en milieuvriendelijk zijn en die generaties lang meegaan.