Domus

licht uit passie
DOMUS-Licht is een creatieve fabrikant van verlichtingsproducten uit het Weserbergland, waarvan de productie ambachtelijk en traditioneel is. 
DOMUS-Licht staat bekend om zijn lampen die worden gemaakt van natuurlijke materialen. De geselecteerde houtsoorten zoals eiken of walnoot, prachtige stoffen en wolvilt worden gecombineerd met de nieuwste verlichtingstechnologie.

In intensieve en gepassioneerde samenwerking met gerenommeerde ontwerpbureaus en toegewijde interieurontwerpers ontstaan ​​eigentijdse lampen met een modern design, hoogwaardig vakmanschap en technische innovatie.

In particuliere woningen verrijken DOMUS-lampen op charmante wijze uw persoonlijke inrichtingsstijl en maken de kamers uiterst gezellig - “hyggelig”, zoals de Denen zeggen.

Maar DOMUS-lampen dragen ook bij aan het expressieve ontwerp van interieurontwerp in commerciële ruimtes zoals hotels, restaurants, kantooromgevingen of kleuterscholen. DOMUS staat voor lampen “Made in Germany” met een geweldig design, eersteklas afwerking, aangenaam licht en een doordachte constructie.

Laat u inspireren door onze collectie tafellampen , vloerlampen , hanglampen , plafondlampen , wandlampen en tuinlampen 

 

 

 

Toon 1 - 7 van 7
More filters