Thuiswerken

Werkt u nu thuis of heeft u lange dagen op het werk, en heeft u last van uw nek, rug en/of schouders ?  
Dit wordt veroorzaakt door een verkeerde zithouding.
Vaak zijn de stoelen die voor thuiswerken gebruikt worden niet de juiste.
Wij hebben de juiste ergonomische stoel voor u!
 
Dit zijn onze favorieten.

DE ORIGINELE KNIESTOEL, VARIABLE

 

De Variable balans® is het perfecte instrument voor werken aan een bureau, voor kinderen en voor volwassenen. Kniekussens stimuleren een open en dynamische zithouding waardoor uw rug zijn natuurlijke kromming behoudt en de ademhaling wordt verbeterd. De stoel geeft uw lichaam de vrijheid om zijn eigen balans te vinden, waardoor uw rug- en buikspieren actief blijven. Deze actieve zithouding voorkomt niet alleen gespannen rug- en nekspieren, maar verbetert ook de bloedsomloop en het zuurstofpeil, en waardoor uw concentratie en creativiteit tijdens het werk.

De stoel is geschikt voor bij een tafel/ bureauhoogte van 72 t/m/ 78 cm.

DE THATSIT BALANS

De Thatsit balans® is de ideale stoel voor uw dagelijkse bureauwerk. De in hoogte verstelbare kniekussens stimuleren een open en dynamische zithouding waardoor uw rug zijn natuurlijke kromming behoudt en een diepe ademhaling mogelijk maakt. De stoel geeft uw lichaam de vrijheid om zijn eigen balans te vinden, waardoor uw rug- en buikspieren actief blijven. Deze actieve zithouding voorkomt niet alleen gespannen rug- en nekspieren, maar verbetert bovendien de bloedsomloop. Tijdens uw werk worden het zuurstofpeil en daardoor uw concentratie en creativiteit verhoogd. De verstelbare rugsteun is ontworpen voor volledige ondersteuning tijdens ontspanning. Met de armen op de 'vleugels' kunt u uw bovenlichaam uitrekken, uw ribbenkast optillen en dieper en vrijer ademhalen.

De stoel is geschikt voor bij een tafel/ bureauhoogte van 72 t/m/ 78 cm.

DE MOVE

DE KLASSIEKE ZADELKRUK

Move is een klassieker. Het is in de jaren 80 ontworpen door de Noorse ontwerper Per Øie. Het heeft een opvallend design dat niet alleen herkenbaar, maar ook functioneel is. Het biedt je lichaam ondersteuning voor continue beweging tijdens het zitten of staan. Move is een ideale werkstoel en past op elk in hoogte verstelbaar bureau. ok bekend als sta-hulp. Heeft u een sta-bureau maar houd u het niet vol om de hele
dag te staan, heeft u hier de move! Een kruk waarop u bewegend kan zitten en staand
kan leunen om geen oververmoeide voeten te krijgen!

Meer advies over goed zitten vind u hier. ERGONOMIE

Toon 1 - 14 van 14
More filters