Aeris

De impuls van Aeris bestaat eruit, producten en concepten te ontwikkelen, die het lichaam de hele dag in beweging houden.
Klinkt dat als een training en een inspannende trainingsmethode?
Niks daarvan! Het tegendeel is waar. Alle bewegingen die deze positieve gezondheidsfactoren met zich meebrengen, worden door het lichaam zelf geactiveerd, zonder dat we onszelf daarvoor extra hoeven te motiveren. Alles gebeurt vanzelf.
Te veel mensen zitten nog steeds te veel, of zonder te bewegen. Dat is slecht! Door het gebrek aan lichaamsbeweging neemt onze concentratie, energie en creativiteit snel af en het heeft vooral ook een negatieve invloed op onze gezondheid. De "moderne" beschavingsziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, rugpijn, etc. zijn terug te voeren tot dit gebrek aan lichaamsbeweging.
Dat is de reden waarom ze bij aeris elke ochtend opstaan. Het is hun doel om met hun producten een actieve en gezonde levensstijl voor mensen mogelijk te maken. Ze creëren beweging, precies waar deze het minst wordt verwacht, maar wel het meest nodig is - zittend. De succesformule voor een actiever, gezonder en daarom gelukkiger leven.