Haslev

   Haslev Møbelsnedkeri

 

WAAR STAAT HASLEV VOOR?
KWALITEIT & DEENS VAKMANSCHAP

Haslev Møbelsnedkeri ontwerpt en produceerd al meer dan 60 jaar fijne houten meubels in de werkplaats in Denemarken. Het hout speelt de hoofdrol in de meubels – het is een levend en veranderlijk materiaal dat de wortel is van hun Deense ambachtelijke DNA. We houden van de boom vanwege zijn goede kwaliteiten, kracht en vermogen om ons huis te transformeren. Als u uw houten meubels met zorg behandelt, zullen ze na verloop van tijd alleen maar mooier worden.

MATERIAAL
HOUT & LAMINAAT

U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, laminaten en behandelingen in de selectie van meubels van Haslev Møbelsnedkeri en op deze manier variëren zowel design als stijl.
Hier kunt u een idee krijgen van de verschillende opties en keuzes die wij aanbieden. Houd er echter rekening mee dat hout 

een levend materiaal is en dat er geen twee houten planken zijn die hetzelfde zijn. Er worden dus reserveringen gemaakt voor de getoonde monsters, aangezien de kleurweergave kan afwijken van het  werkelijke product. Bekijk materiaalmonsters en tentoonstellingsmeubilair bij ons in de winkel.