Andersen

Nieuwsgierigheid, innovatie en talent daar geloven ze in bij Andersen. Het is te zien in de ontwerpen, die worden namelijk met passie gemaakt. Het is eigentijds en perfect voor in de moderne woningen. Al meer dan 100 jaar worden de mooiste esthetische producten met onderscheidend karakter en een mooie Scandinavische uitstraling gecreëerd. 
Door de Scandinavische roots is er een collectie ontwikkeld die een weerspiegeling geeft van de moderne Scandinavische stijl wat internationaal aantrekt.
 

Bij Andersen geloven we in nieuwsgierigheid, innovatie en talent. Met passie ontwerpen we eigentijdse meubels en interieurs voor moderne woningen. Al meer dan 100 jaar creëren we esthetische producten met een onderscheidend karakter en een schone Scandinavische uitstraling. Met onze Scandinavische roots hebben we een collectie ontwikkeld die een moderne Scandinavische stijl weerspiegelt in combinatie met internationale aantrekkingskracht.

Kwaliteit en schoonheid staat voorop bij dit Scandinavische merk. De meubels zijn ontworpen om een levenslang, en verschillende generaties mee gaan.