Sculptures Jeux

Het definiëren van iemands leefruimte is een echte daad van creativiteit. Het betekent dat je iemands wensen en behoeften, en het vinden van de vervulling ervan door de zorgvuldige selectie en opstelling van meubels begrijpt.

Het gaat over de zoektocht naar objecten die onze emoties, smaak, passies en ideeën weerspiegelen - onszelf.

Het communiceert waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, wie we zijn en wie we willen worden, niet met woorden maar door materialen, vormen, kleuren en functie.

Onze ruimtes komen tot leven, groeien en veranderen met ons mee: Francis Bacon zei: "Huizen zijn gebouwd om in te leven, en niet om naar te kijken" bij Sculptures Jeux hebben ze dit concept eigen gemaakt.

De wens om met vorm te spelen heeft onze filosofie gevormd en heeft geleid tot een ontwerpstijl die functioneel is en doordrenkt met beweging, kleur en transformeerbaarheid.

Hun waarden - Made in Italy-kwaliteit, de grootste aandacht voor detail en constante geavanceerde ontwikkeling - zijn een integraal onderdeel van de creaties, die op hun beurt veelzijdige tools zijn die niet alleen naadloos samensmelten met hun omgeving, maar ook een deel worden van onze levens.