Varier

Het Noorse merk Varier is opgericht in 1972 onder de naam Stokke.
Met het op de markt brengen van de stokke Variable in 1980 was een begin gemaakt met het ontwerpen en uitbrengen van ergonomische stoelen met een focus op design.
 
In 2006 is Stokke zich gaan richten op de kinderproducten als de Tripp Trapp en is Varier de ergonomische stoelen gaan produceren.
Op dit moment is Varier een toonaangevend bedrijf voor heerlijke relaxstoelen en uitermate geschikte stoelen voor de eetkamer en kantoor.
Altijd met het oog op variatie en beweging want zoals de basis ontwerper Peter Opsvik  als credo heeft: De volgende zithouding is de beste.
Dit betekend dat een optimale zithouding niet bestaat maar dat beweging de basis is in alle stoelen.
Het menselijk lichaam bestaat uit spieren en gewrichten die er voor zorgen dat we dagelijks kunnen functioneren.
Voor deze spieren en gewrichten is beweging cruciaal.
Varier zorgt voor beweging tijdens het zitten, dit is hierdoor een betere manier van zitten  dit noemen we actief zitten.
Door onze dagelijks bezigheden zitten we veel meer dan goed voor ons is, de zogenoemde zitmarathon. Dus als we dan toch moeten zitten kunnen we dit beter bewegend doen.
 
Bij ons in de winkel zijn alle stoelen van Varier altijd op voorraad en natuurlijk helpen wij u graag om het door u geselecteerde model uit te voeren in de kleur keuze van uw smaak.
Natuurlijk is het altijd mogelijk om de stoelen van Varier thuis in uw eigen omgeving uit te proberen om zo te ervaren dat bewegend zitten ook voor u de beste oplossing kan zijn.

Varier acties op dit moment:
 
Varier Variable voorraad actie - Snip wonen +
Varier Move Actie - Snip wonen +