Varier

Varier is een toonaangevend merk sinds 1979 en zit gevestigd zit in Noorwegen, om precies te zijn is Oslo. De productie en ontwerpen van de ergonomische meubels zijn van mooie en hoge kwaliteit. De kracht van de ergonomische meubelen zit het in het stimuleren van de mens om zich te bewegen terwijl ze zitten. 

De creativiteit groeit, thuis en op kantoor/werk en dat zie je terug over de hele wereld. De visie van Varier is het geloven dat we gezonder en duurzamer kunnen zijn door in balans te blijven. Het grote assortiment aan meubels, laat de focus zien op het "goed zitten" van de mens. Dit is een leidraad wat door de hele collectie heen is te zien, niet alleen in de vormen maar ook in de materialen, kleuren en texturen.

Het opnieuw definiëren de stoel is een van de visies van het merk Varier, wat eerst een statisch object was is dat bij Varier het tegenovergestelde. 

Varier inspireert, niet alleen in het beter zitten maar ook in het beter focussen, dromen, uitdagen, ontdekken, herontdekken, bediscussiëren, ontspannen, leunen, staan, zitten, kantelen, spelen, creëren, werken, schetsen, pauzeren, lachen, schuiven, een hobby uitoefenen, slapen en vooral bewegen.

Balans is niet statisch maar het is actief zijn en bewegen tussen uw houding en positionering. Bewegen is bij Varier altijd al het uitgangspunt geweest bij het ontwerpen van de collecties. Hierdoor word er gezorgd voor een balans in het leven, lichaam en geest. Waar u ook bent.