Wastberg

Het bedrijf

Het merk Wästberg werd in 2008 opgericht door Magnus Wästberg in Helsingborg gelegen in Zweden. Er zijn door de jaren heen langdurige samenwerkingen opgebouwd met toonaangevende architecten en ontwerpers, voorbeelden hiervan zijn: Ilse Crawford, David Chipperfield, Claesson Koivisto Rune en Dirk Winkel.De producten van Wästberg worden ontwikkeld in Zweden, de producten worden gebruikt in kantoren, woningen, hotels en musea over de hele wereld, wat heeft gezorgd voor een internationale bekendheid. Deze bekendheid, kwaliteit en design hebben voor meer dan 50 prestigieuze designprijzen gezorgd.
 

Visie

Wij geloven in het creëren van moderne branden. Licht moet voor ons schijnen, niet op ons.

Wij geloven ook in verlichting die beantwoordt aan fundamentele menselijke behoeften. De behoefte om te kunnen zien, lezen en schrijven, maar ook om na te denken, voor te stellen en te verbeelden. De behoefte om deel uit te maken van een dynamische sociale context, maar ook om je terug te kunnen trekken in een persoonlijke sfeer van vertrouwdheid en veiligheid.

Technologie en innovatie vormen de kern van wat we doen en zijn cruciaal voor het leveren van goed licht. We begrijpen echter dat wat technisch mogelijk is, menselijkerwijs niet altijd de voorkeur verdient. Voor ons betekent echte innovatie dat we ons inspannen om de beste oplossingen te vinden, waarbij we evenveel moeite doen voor zowel het meetbare als het onmeetbare.

Toon 1 - 1 van 1
More filters