TAC

Andersen TAC

"Een stoel voor het leven" 

De Andersen Chair heeft de prestigieuze "Red Dot Design Award 2013" gewonnen in de categorie "Product Design". Er zijn duizenden nominaties uit meer dan 60 landen, dus het is eerlijk om te zeggen dat de stoel een rode stempel van goedkeuring heeft voor uitstekende kwaliteit en innovatief ontwerp in een wereldwijde wereld.

TAC is een vrij eenvoudige maar toch erg interessante stoel waarvan de zitting in verschillende mogelijkheden qua kleur en materiaal te kiezen is. De Poten zijn van massief hout en ook in verschillende afwerkingen te verkrijgen. 

Er zit nog een sierlijk detail aan de bovenkant van de massieve poot, dit is een decoratieve ring van messing of staal. Dit markeert de overgang van massief hout naar de glasvezelzitting.

De Andersen Chair is ontworpen door byKATO, geïnspireerd door het Scandinavische minimalisme in combinatie met de internationale designgolf van de jaren 1960.

TAC is een stoel voor het leven. Het werd getest bij het Deense Technologie Instituut en is goedgekeurd in overeenstemming met enkele van de strengste normen.

Toon 1 - 1 van 1
More filters