Ongo classic

ONGO® CLASSIC

Ga zitten en beweeg.
ONTWERPER: Eberhard Lenz

Ga zitten en beweeg nog steeds. De ONGO®Classic combineert deze  tegenstrijdige ideeën perfect dankzij de ronde basis, die reageert op elke gewichtsverandering. Zo activeert hij de spieren en de bloedcirculatie. Merkbaar en hoorbaar: omdat een roterende bal in de voet van de kruk discrete, akoestische feedback geeft bij elke hoekverandering. 

De ONGO®Classic is verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes:

ONGO®Classic regular en de ONGO®Classic hoog. De ONGO®Classic regular is geschikt voor standaard tafelhoogtes. Dankzij de hoogteverstelling stel je hem in op jouw ideale zithoogte. Om een ​​optimale bloedcirculatie te garanderen, moeten uw benen een iets open hoek (iets meer dan 90 graden) met het bovenlichaam vormen.

De ONGO®Classic tall is geschikt voor de steeds vaker gebruikte in hoogte verstelbare bureaus, omdat deze zeer gemakkelijk “groeit”. Bij gebruik als sta-zit bereikt u een optimale circulatie met een hoek van 135 graden van de benen tot het bovenlichaam. Het leuke is dat je hem kunt gebruiken als staande stoel aan de hoge werktafel of vergadertafel of in de keuken aan de bar, en in zijn lage stand als normale kruk.

Afmetingen:
Regular: zithoogte 44–66 cm
Tall: zithoogte 57-79 cm
Zitting: Ø 39 cm
Voet: Ø 42 cm

Bekleding:
Er zijn verschillende bekledingssoorten mogelijk, kom langs in de winkel om alles te bekijken.

Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Ook bent u van harte welkom in de winkel.