u bent van harte welkom om onze mooie producten te ervaren en van uniek zitcomfort te genieten
Winkelwagen

Artikelen

Geen producten gevonden...

Move Varier

MOVE VARIER

DON'T JUST SIT THERE, MOVE
ONTWERPER: PER ØIE

Move is een klassieker. Het is in de jaren 80 ontworpen door de Noorse ontwerper Per Øie. Het heeft een opvallend design dat niet alleen herkenbaar, maar ook functioneel is. Het biedt je lichaam ondersteuning voor continue beweging tijdens het zitten of staan. Move is een ideale werkstoel en past op elk in hoogte verstelbaar bureau.

De Move is in hoogte verstelbaar en 360 graden te draaien. U kunt dus altijd exact zitten zoals u wilt.De flexibele staande steun is voorzien van een getrapte schijfbasis, zodat de kantelhoek uw lichaam kan volgen in de verschillende standen. Daardoor kan uw rug zijn natuurlijk kromming behouden en krijgt uw lichaam de vrijheid om te bewegen, terwijl uw rug- en buikspieren worden versterkt. De zadelvormige zitting is een essentieel onderdeel van de Move, waardoor u er nooit af kunt vallen. Dit betekent dat u de hoek tussen uw romp en dijen echt kunt openen en zo de druk van uw rug en nek kunt halen, waardoor u dieper kunt ademhalen en uw concentratie kunt verbeteren.

U kunt de Move aan een bureau of tafel gebruiken, of als stahulp als u in beweging bent. De Move ontlast al uw bewegingen en spaart energie!

Voordelen van de Move:
- De zadelzit bevorderd een rechte, dynamische houden, en houdt het lichaam gebalanceerd. Daarnaast zorgt de zadelzit voor grip tijdens het zitten. 
- U kunt makkelijk en vrij bewegen.
- De kruk creeerd op open zithoek groter dan 90 graden. Hierdoor wordt de bloedcirculatie bevorderd en hierdoor krijgt u meer energie en een beter concentratievermogen.

Uitvoering mogelijkheden:
Move zadel
Standaard: Ø43 cm     Small: Ø36 cm
Gasveer hoogtes:
Standaard: 56- 82cm    Laag: 49- 68cm     Hoog: 65-87cm

Toon 1 - 10 van 10
More filters