u bent van harte welkom om onze mooie producten te ervaren en van uniek zitcomfort te genieten
Winkelwagen

Artikelen

Geen producten gevonden...

Numo Aeris

    

 

NUMO AERIS

Niet stil zitten, maar in stijl zitten
ONTWERPER: Andreas ostwald
De Numo zorgt voor de perfecte harmonie van lichaam, geest en interieur. De universeel inzetbare designstoel is voor zijn bijzondere ontwerp is nu al bekroond met de meest prestigieuze juryprijzen.
De zitschaal van de Aeris Numo past zich dankzij twee gepatenteerde mechanismen aan alle mogelijke posities van de bezitter aan. De kinematica met gekruiste hefboomsarmen herinnert niet alleen visueel aan het principe van de tussenwervelschijf in de wervelkolom.
 
Welke versie u ook kiest, de Aeris Numo biedt u een unieke manier van bewegen. Daarbij schommelt de designstoel niet alleen achterover, maar ook naar voren, waardoor een compleet nieuwe zitervaring ontstaat: tijdens werken en ontspannen.

Het slede onderstel van de Numo is zowel geschikt voor binnen als voor buiten (model met gekleurd frame) en daardoor perfect voor zowel de eet – en de woonkamer, als voor terras, balkon en tuin.
De Aeris Numo met houten poten voegt aan elke kamer iets speciaals toe – of het nu de eetkamer, de woonkamer of de thuiswerkplek is. Door de keuze uit verschillende kleuren voor de zitschaal biedt hij voor elk wat wils.
De Aeris Numo met voetkruis (wielen of glijdoppen) nodigt niet alleen uit voor een bijzondere zitervaring, maar kan ook op de meest uiteenlopende plaatsen worden gebruikt – in de eetkamer, de woonkamer, op de thuiswerkplek, of op kantoor, het is allemaal mogelijk. Het bijzondere van deze framevariant: de zitschaal kan 360° gedraaid worden.

Optioneel is voor de Aeris Numo een ergonomisch gevormd zitkussen verkrijgbaar: in een exact bijpassende kleur of als contrasterende blikvanger. Het zitkussen geeft de designstoel niet alleen een kleurrijk accent, maar optimaliseert door de lichte wig vorm ook de zithouding van de be-zitter. Een slipvaste laag aan de onderkant van het kussen zorgt er verder voor dat het stevig in de schaal van de stoel blijft liggen.

 

Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Ook bent u van harte welkom in de winkel.

Toon 1 - 6 van 6
More filters