u bent van harte welkom om onze mooie producten te ervaren en van uniek zitcomfort te genieten
Winkelwagen

Artikelen

Geen producten gevonden...

Capisco

CAPISCO HÅG

VRIJHEID VAN BEWEGEN.
ONTWERPER: PETER OBSVIK

Het leven stimuleert ons om op natuurlijke manier te bewegen. Geïnspireerd door de dynamische houding van de ruiter op een paard werden zowel HÅG Capisco en de HÅG Capisco Puls ontworpen voor meer bewegingsvrijheid bij het zitten. Gebaseerd op de overtuiging dat geen enkele zithouding ideaal is voor een langere tijd, stimuleert HÅG Capisco meer beweging en variatie door zitten actief te maken. Op deze manier voegt HÅG Capisco een prettige flow en energie aan je dag toe.

Geen enkele andere werkstoel past zich zo goed aan alle verschillende werkblad- hoogtes aan als HÅG Capisco.
Door de eenvoudige verstelbaarheid van HÅG Capisco en HÅG Capisco Puls kunt u gemakkelijk tussen hoge en lage werkplekken variëren. Het vaak van houding verandere is een goed alternatief voor het afwisselen van zitten en staan. Je behoudt de focus op het werk en voelt niet de vermoeidheid die vaak met staand werken gepaard gaat. 

De unieke zadelzitting van zowel HÅG Capisco als HÅG Capisco Puls stimuleert de juiste lichaamsbalans en zorgt voor ontspannen zit- houdingen. In deze positie wordt de natuurlijke S-curve van de wervelkolom behouden en ontstaat een open heup hoek. Onze spieren zijn in balans en ontspannen zich zodat bovenmatige druk op ons lichaam, zoals het geval is bij conventionele zithoudingen, wordt voorkomen.

De bewegingsvrijheid en maximale lichaam- scontrole in zowel de HÅG Capisco als de HÅG Capisco Puls stimuleren beweging van ons hele lichaam, inclusief onze benen en voeten. Beweging van onze benen zorgt voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname zo- dat we ook tijdens een lange dag op kantoor ons energiek, gezond en fit blijven voelen.

Afmetingen:
Zie informatieblad 

Voor meer specifieke informatie klik hier: Informatieblad

Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Ook bent u van harte welkom in de winkel.